Lerfria ytor året om med KSAB Konstgräs!

NordanbyÄng6
ATT LÄGGA LITE MER TANKE, TID OCH PENGAR PÅ LEKPARKER ÄR NÅGOT SOM BLIVIT VÄLDIGT PRPULÄRT. Att komma med lite udda idéer, nya tankesätt och använda nya material. En av anledningarna till att det blivit så populärt att arbeta med konstgräs i stället för naturgräs är att man idag kan komma över kvalitetsgräs till ett rimligt pris. Att resultatet blir jämnare än med naturgräs och ger dig en grön yta året om, är ännu en anledning till dess popularitet. Med konstgräs spar du på din budget eftersom att gräset varken kräver någon bevattning, klippning eller solljus. Endast lite borstning och dressning med jämna mellanrum.

Läs om och låt dig inspireras av våra nedanstående projekt!

Line

 

Västervik2 720x

STADSPARKEN I VÄSTERVIK

DEN NYA MÖTESPLATSEN I VÄSTERVIK SKA BLI EN ROLIG OCH SPÄNNANDE lekplats för barn i alla åldrar, men även en park där människor i alla åldrar kan umgås och ha roligt. Kullarna i parken ska efterlikna sand och är täckta med beige konstgräs. På flera stora ytor går marken i turkost och även det är av konstgjort gräs. Konstgräset är såklart från KSAB och våra killar har varit där och installerat sommaren 2017. Denna typ av konstgräs finns i många olika färger och är mycket slitstarkt. Så det är bara att låta fantasin flöda!
Förutom lekutrustning kommer parken även ha utegym, plats för vila och picknick, grillplats med väderskydd, planteringar med mera.

Nordanby Äng klar3 720x

Line

 

NORDANBY ÄNG I VÄSTERÅS

PÅ NORDANBY ÄNG HAR BLÅTT KONSTGRÄS fått symboliserar vatten runt klätterställningar och röda cirklar har lagts som barnen kan leka och hoppa på (dom älskar det även om det är en simpel idé). Nordanby Äng har gjorts helt utan kanter och lister för att vara så handikappanpassad som möjligt. Fallskydd runt alla gungor och klätterställningar har även prioriterats.

Konstgräs i lekparker har många fördelar som till exempel:Splash lekpark

  • Mer slitstarkt
  • mindre underhåll
  • jämnare yta
  • mer ergonomiskt i längden

Line

 

 

POESIPARKEN I VÄSTERÅS

POESIPARKEN HAR KONSTGRÄS RUNT GUNGOR OCH LEKSTÄLLNINGAR MM DÄR SLITAGET ÄR STÖRST. Se den härliga filmen nedan…

 

Har du också haft problem med att få en jämn växtlighet på hela gräsmattan eller vill slippa leriga skor och galonbyxor efter en dag i parken? Då är konstgräs lösningen. KSAB hjälper dig med projektering och installation av konstgräs, gummiasfalt och fallskydd (för fallhöjd 3,3 m).

info@ksabkonstgras.se