fbpx

WELLNESS LANDSCAPINGGRÄS & FALLSKYDD

Västervik Resort
KVALITETSSÄKRADE LEKYTOR I ALLA VÄDER
Lera istället för gräsmattor, och dammiga, tomma grusplaner ser man ofta i boende- och skolmiljö. Hårt slitage och liten budget gör att barnens utemiljöer ibland inte ser ut, eller används, som vi skulle önska. Med konstgräs får du istället en yta som alltid håller för lek oavsett väder och årstid. Och idag får du den till en förhållandevis bra peng.

WELLNESS LANDSCAPINGGRÄS
Ett mjukt men slitstarkt konstgräs, med mycket naturligt utseende tack vare fibrer av blandade färgnyanser och strukturer. Håller för skolgårdens behov av lek och bollsport, och minskar bekymret med leriga galonbyxor i förskoleentréerna. I kombination med fallskydd uppfyller den lekplatskraven på 3,1 m fallhöjd. Gräset passar i de flesta offentliga miljöer, såsom parker, trafikmiljö och lekytor. Betänk gärna fördelen just vid små biytor såsom refuger och rondeller, då det kräver mycket mindre underhåll. Finns i många olika färger.
färgprov
Fiber av polyeten och backing av polypropen.
Vikt: 1850 g/m2.
Fibertäthet: 605.000 fibrer /m2. Finns i olika höjd och fibertäthet.
Installation:  Installeras på dränerad, hårdgjord yta.

Västervik resort

KSAB Konstgräs installerar konstgräs och fallskydd på små och stora aktivitetsytor. Vi lägger även gummiasfalt i många olika färger, vilket är ett snyggt komplement till konstgräs. Konstgräs- och gummiytor är lättare och billigare att underhålla, samtidigt som de håller en jämnare kvalitet än naturgräs, på dessa hårt utsatta ytor.

Sadelmakaren

INGA UPPDRAG ÄR FÖR GALNA FÖR OSS – KOMOCKA I GUMMI? JAVISST!
Det dyker upp massor av roliga projektidéer för svenska lekparker just nu. Jättelika högtalarlådor klädda i konstgräs och gummi, konstgräsklädda gångtunnlar eller komockor i gummi – kul att kreativiteteten flödar i landets lekmiljöer! Kontakta oss på KSAB om du vill ha mer information om hur du kan utveckla dina utemiljöer på ett smart, inspirerande och hållbart sätt. Vi installerar även belysning och bevattning mm. Vill du att vi skickar katalogen för inspiration, hör av dig! Patric Sjöblom, tel 021-102679, info@ksabkonstgras.se

Se några av våra lekparker >>

675jobbar